loading
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h

Opšti uslovi

Sadržaj Internet stranice servisnestor.rs je vlasništvo firme  ELEKTROSERVIS NESTOR, IRIŠKI PUT 10A SREMSKA KAMENICA, SRBIJA. Upotrebom Internet stranice servisnestor.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. ELEKTROSERVIS NESTOR i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici servisnestor.rs

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

ELEKTROSERVIS NESTOR zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici servisnestor.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

„U ime ELEKTROSERVIS NESTOR obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ELEKTROSERVIS NESTOR odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

DOSTAVA ROBE I EVENTUALNA OGRANIČENJA

ELEKTROSERVIS NESTOR se obavezuje da će kupljenu robu u roku od jednog radnog dana predati kurirskoj službi Bex kurirske službe koja je zadužena za dostavu. Predviđeno ukupno vreme za dostavu robe Kupcu na adresu koju je uneo u procesu kupovine je najviše 6 radna dana, bez obzira na destinaciju u Srbiji (najčešće roba stigne na adresu kupca za 2 do 3 dana).

Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine ELEKTROSERVIS NESTOR ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju ELEKTROSERVIS NESTOR će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novo utvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu, a u slučaju da ne uspe, Kupac se tereti za interne troškove u visini od 450,00 dinara.

Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, ELEKTROSERVIS NESTOR će pre slanja robe kontaktirati Kupca telefonom ili mailom. U slučaju da je kupac nedostupan ili ne odgovori na mail ovo može prouzrokovati produženje roka dostave za koji ELEKTROSERVIS NESTOR ne može preuzeti odgovornost.

Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko Kupac zatraži posebnu doradu na odabranom proizvodu. Kupac će o tome biti unapred obavešten.

Ukoliko Kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, isti se tereti za nastale manipulativne troškove u visini od 450,00 dinara.

Cena isporuke za iznose porudžbina preko 15.000 din je besplatna, a za iznose porudžbina ispod 15.000 din cenu dostave snosi kupac po važećem cenovniku Bex kurirske službe.

Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

Kupac je u mogućnosti nakon kupovine da se informiše o statusu iste na internetu ili na telefon 021/2464-207.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio robu kao otkup preko Bex kurirske službe, sredstva će biti uplaćena na kupčev tekući račun sa tekućeg računa ELEKTROSERVIS NESTOR koji se vodi kod Banke Intese i Procredit Banke.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

ELEKTROSERVIS NESTOR ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice servisnestor.rs i njenog sadržaja.

ELEKTROSERVIS NESTOR zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. ELEKTROSERVIS NESTOR će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici servisnestor.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE

Posetioci Internet stranice servisnestor.rs sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole ELEKTROSERVIS NESTOR je zabranjena.

REGISTRACIJA KORISTNIKA

U Internet prodavinici servisnestor.rs možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnice je dostupan i anonimnim ne registrovanim korisnicima (gostima). Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu servisnestor.rs

Krajnji potrošač u Internet prodavnici servisnestor.rs je isključivo registrovani korisnik odnosno neregistrovani korisnik (gost), koji kupuje proizvode za firmine potrebe.

U Internet prodavnici servisnestor.rs kupac je isključivo pravna osoba.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici servisnestor.rs ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.

Servisnestor.rs za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.

Lične podatke korisnika servisnestor.rs će čuvati i sprečavati svaku njihovu zloupotrebu. Korisnik bilo kada može zamoliti za upoznavanje sa ličnim podacima koje operater obrađuje, njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.

PRIJAVA NA E-NOVOSTI

Korisnici se mogu prijaviti na e-novosti kojima ih servisnestor.rs obaveštava o svojim novostima u ponudi u e-shopu i trgovinama, marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti korisnik se upisuje na listu primaoca e-novosti koja je ujedno i baza za potrošačke pogodnosti koje servisnestor.rs povremeno nudi svojim korisnicima.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Hvala Vam na razumevanju.