loading
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Korpa za kupovinu
 • Nema proizvoda u korpi.
 • Kako kupovati

  U Internet prodavnici servisnestor.rs je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici servisnestor.rs

  U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.

  ELEKTROSERVIS NESTOR će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa članom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. ELEKTROSERVIS NESTOR može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice servisnestor.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u firmi ELEKTROSERVIS NESTOR, a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.

  Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

  CENE

  Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovini važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici servisnestor.rs

  Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici servisnestor.rs.

  Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na drugim prodajnim mestima.