loading
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Korpa za kupovinu
 • Nema proizvoda u korpi.
 • NAŠE USLUGE
  SERVIS NESTOR

  Za svaki projekat pristupamo ozbiljno i sa izazovom.Vrednost koju pružamo klijentima dolazi od našeg znanja i iskustva, kao i veštine i profesionalnosti. Budite uvereni, ulažemo isti nivo energije u svaki projekat koji preuzimamo.

   Pozovite nas

   Dostupni smo 24/7, 365 dana u godini

   ŠTA NUDIMO

    

   PUMPE

   Pumpe u savremenom svetu imaju različitu namenu i upotrebu. Najčešće se koriste za industriju, poljoprivredu ( smanjuju otpad, potrošnju i povećavaju produktivnost), domaćinstva, podzemnu ekstrakciju i rudarski sektor.

   PUMPE ZA ČISTU VODU

   Voda je najvažniji resurs koji imamo na planeti. Da bi se mogla koristiti kao tekuća u domaćinstvu potrebno je da ona u sistemu bude pod određenim pritiskom. Kod vode iz vodovoda taj uslov je unapred zadovoljen, ali kada imate bunar ili cisternu, neki tip pumpe za vodu ili hidrofor je neophodan.

    

   Pumpe za čistu vodu mogu biti:

   PUMPE ZA ZAPRLJANU VODU

   Pumpe za zaprljanu vodu, muljne i fekalne su dizajnirane da omogućavaju izvlačenje vode sa određene dubine radi odvodnjavanja, polivanja, za pražnjenje septičke jame, upotrebu u industriji ili domaćinstvu. Najčešće su opremljene plovkom koji omogućava isključivanje pumpe kada ostane bez vode i ponovo uključivanje kada voda nadođe. Namenjene su za pumpanje tečnosti koja sadrži čestice i otpatke promera do 3 cm. Postoje i specijalizovane pumpe za fekalije koje su opremljene sekačima i mogu ispumpavati vodu koja sadrži i krupnije komade materijala.

   POSTAVITE PITANJE

   Ukoliko imate bilo kakav problem sa pumpom,bunarem, stajnjakom,zalivanjem, ili jednostavno želite da se informišete, slobodno nas pozovite. Odgovorićemo na sva vaša pitanja, daćemo vam potrebne informacije i rešiti problem.Ako niste sigurni koja pumpa vam treba, konsultujte se sa nama kako bi izabrali onu koja zadovoljava tražene kriterijume i svrhu upotrebe.