loading
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h

FARME

Glavni i važeći pristup u stočarskoj proizvodnji predstavlja uzgoj velikog broja grla stoke na farmama.Da bi se postigla visoka produktivnost grla i obezbedili kvalitetni uslovi rada, potrebna je dobra mehanizacija koja bi omogućila da se problemi, u ovom slučaju stajnjakom, reše i svedu na minimalan nivo zagađivanja.

Za tako nešto su potrebni mešači koji vrše funkciju mešanje oseke u lagunama, pumpe i aeratori koji pokreću aerobnu razgradnju hranljivih materija dodavanjem kiseonika, što u velikoj meri smanjuje taloženje naslaga i neprijatnih mirisa.U ponudi imamo mešače, pumpe i aeratore koji su isključivo namenjeni za razgradnju, mešanje i crpljenje laguna na farmama.

HORIZONTALNE PUMPE

su specijalno namenjene za izbacivanje stočnog stajnjaka i industrijskog otpada.Pogodne su za veoma gusta gnojiva i djubra.

VERTIKALNE PUMPE

su dizajnirane za nehomogen stajnjak ili otpad.Priključuju se hidrauličnim sistemom na traktor i služe za crpljenje mulja, stajnjaka i industrijskog otpada.

MEŠAČI

služe za mešanje oseke i mulja u lagunama što onemogućava stvaranje taloga.Svi mešači su prilagođeni da se u njih ubaci sistem za vazduh.Visinu propelera je moguće namestiti ručno ili hidrauličnim sistemom.

AERATORI

rade na električni pogon.Namenjeni su za mulj, stajnjake, ribnjake i dr.

POSTAVITE PITANJE

Ukoliko imate bilo kakav problem sa pumpom, bunarem,  stajnjakom, zalivanjem ili jednostavno želite da se informišete, slobodno nas pozovite. Odgovorićemo na sva vaša pitanja, daćemo vam potrebne informacije i rešiti problem. Ako niste sigurni koja pumpa vam treba, konsultujte se sa nama kako bi izabrali onu koja zadovoljava tražene kriterijume i svrhu upotrebe.