loading
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Iriški put 10A, 21208 Sremska Kamenica
Pon-Sub 07:00 – 15:00h
Korpa za kupovinu
 • Nema proizvoda u korpi.
 • ELEKTROSERVIS NESTOR E-prodavnica vrši naplatu isključivo kao otkup.

  ELEKTROSERVIS NESTOR garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventulanu promenu cene pre izvršene isporuke. To se odnosi i na evenutalno povećanje ili smanjenje cene.

  ELEKTROSERVIS NESTOR se obavezuje da će kupljenu robu u roku od jednog radnog dana predati kurirskoj službi koja je zadužena za dostavu. Predviđeno ukupno vreme za dostavu robe Kupcu na adresu koju je uneo u procesu kupovine je najviše 6 radna dana, bez obzira na destinaciju u Srbiji (najčešće roba stigne na adresu kupca za 2 do 3 dana).

  Ukoliko Kupac unese pogrešne lične podatke ili podatke o adresi prebivališta (adresa za isporuku robe) prilikom procesa kupovine, ELEKTROSERVIS NESTOR ne snosi odgovornost za neisporučivanje robe. U tom slučaju ELEKTROSERVIS NESTOR će pokušati da kontaktira Kupca i isporuči robu na novo utvrđenu adresu uz naplatu dodatnih troškova za dostavu, a u slučaju da ne uspe, Kupac se tereti za interne troškove u visini od 450,00 dinara.

  Ukoliko postoje nejasnoće u vezi unetih ličnih podataka ili odabranih proizvoda, ELEKTROSERVIS NESTOR će pre slanja robe kontatktirati Kupca telefonom ili mailom. U slučaju da je kupac nedostupan ili ne odgovori na mail ovo može prouzrokovati produženje roka dostave za koji ELEKTROSERVIS NESTOR ne može preuzeti odgovornost.

  Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko Kupac zatraži posebnu doradu na odabranom proizvodu. Kupac će o tome biti unapred obavešten.

  Ukoliko Kupac ne želi da preuzme kupljenu robu, isti se tereti za nastale manipulativne troškove u visini od 450,00 dinara, (pogledati ODUSTAJANJE OD KUPOVINE).

  Cena isporuke za iznose porudžbina preko 10.000 din je besplatna, a za iznose porudžbina ispod 10.000 din cenu dostave snosi kupac po važećem cenovniku Post Express službe.

  Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

  Kupac je u mogućnosti nakon kupovine da se informiše o statusu iste na internetu ili na telefon 021/2464-207

  U slučaju bilo kakve promene ili problema u toku isporuke ELEKTROSERVIS NESTOR će pokušati da kontaktira Kupca na kontakt telefon ili mail koji je ostavio prilikom procesa kupovine.

  ELEKTROSERVIS NESTOR nije obavezana da rešava reklamacije uzrokovane nemogućnošću isporuke zbog netačne ili nepostojeće adrese Kupca.

  Ukoliko ELEKTROSERVIS NESTOR iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da isporuči kupljenu robu, Kupac će momentalno biti obavešten putem telefona, a kupac neće biti zadužen za dati iznos.

  Kupovinu u ELEKTROSERVIS NESTOR internet prodavnici mogu obaviti isključivo punoletna fizička lica.

  Odustajanje od kupovine:

  Ukoliko iz bilo kog razloga to poželite, prihvatamo vaše odustajanje od narudžbine izvršene na našoj internet prodavnici u roku od 14 dana od dana isporuke odn. preuzimanja.

  Ako u ovom razdoblju odlučite da odustanete od narudžbine i ako nas o tome pismeno obavestite, pokrenućemo postupak povraćaja naplaćene sume.

  Pre toga nam morate na bilo koji način, na vaš trošak, vratiti isporučene proizvode u naše sedište. Pažnja: ne vraćajte proizvode pouzećem!

  Važno: proizvodi moraju biti originalno zapakovani, u neoštecenoj ambalaži, ne smeju biti korišćeni i moraju biti kompletni (kao u trenutku isporuke) te propraćeni originalnim dokumentima o kupovini (dostavnica, račun, sertifikat). Takođe je potrebno poslati pismenu izjavu (popuniti formular) o želji za odustajanjem od kupovine konkretnog proizvoda uz obavezno navođenje Vašeg JMBG (jedinstveni matični broj građana) iz lične karte. Ovo je potrebno da bi se uradio storno računa.

  Povraćaj sredstava ćemo izvršiti u primerenom roku a najviše 30 dana od prijema UREDNO vraćenih proizvoda. Ukoliko se pak ne ispune svi gore navedeni uslovi, nećemo biti u mogućnosti da izvršimo povraćaj novca a proizvode ćemo vam ponovo dostaviti na vaš trošak.

  Privatnost podataka

  Da bismo uspešno obradili Vašu kupovinu potrebno je da unesete tačne podatke o imenu i prezimenu, mail adresi, kontakt telefonu i adresi. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu. Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe, ukoliko niste izrazili saglasnost za navedeno.

  U ime ELEKTROSERVIS NESTOR obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ELEKTROSERVIS NESTOR (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.